Політика конфіденційності

Ваша конфіденційність дуже важлива для нас.  ТОВ «Видавничий дім «Здоров’я України. Медичні видання» (далі – Компанія) розробила цю Політику конфіденційності, щоб пояснити вам, як збирається, використовується та захищається ваша особиста інформація, коли ви використовуєте веб-сайт https://health-ua.com/ (далі – Сайт). Персональна інформація – це інформація про вас, за якою вас можна ідентифікувати, наприклад, ваше ім’я, адреса електронної пошти та інша інформація, яка не є загальнодоступною.

Ця Політика конфіденційності стосується інформації, яку ми збираємо:

  • безпосередньо на Сайті;
  • через електронну пошту, текстові та інші електронні повідомлення між вами та Сайтом;
  • за допомогою паперових носіїв інформації, зокрема, але не виключно, анкет.

Будь ласка, уважно прочитайте цю Політику конфіденційності, щоб зрозуміти нашу політику та практику поводження з вашою персональною інформацією. Ця Політика конфіденційності може час від часу змінюватися. Ваше подальше використання Сайту після внесення змін вважається прийняттям цих змін, тому, будь ласка, періодично перевіряйте її на наявність оновлень.

Якщо у Вас є будь-які запитання чи претензії стосовно обробки та захисту Ваших персональних даних, будь-ласка, зв’яжіться з нами зручним для Вас способом:

через веб-сайт: https://health-ua.com/

на e-mail: ___________________

за телефонами: _________________

Чому ми обробляємо ваші персональні дані?

Компанія обробляє персональні дані лише після їх самостійного відправлення користувачем. Заповнюючи відповідні форми та/або анкети чи відправляючи свої дані іншим чином, ви надаєте свою згоду з умовами цієї Політики конфіденційності.

Щоб отримати доступ до окремих сервісів та/або послуг, запропонованих на Сайті, ми просимо вас ввести певну персональну інформацію. Загалом, ви можете переглядати Сайт і відмовитись від надання нам будь-якої персональної інформації.

Коли ви погоджуєтесь надати нам персональну інформацію, ви більше не є для нас анонімним. Якщо ви вирішите скористатися пропозицією, розміщеною на Сайті, ми можемо вимагати від вас надання контактної інформації та інформації про особу, платіжної інформації та іншої особистої інформації. Ви завжди можете не надавати інформацію, вирішивши не використовувати сервіси нашого Сайту.

Ми можемо відстежувати певну інформацію на основі вашої поведінки на Сайті. Ми використовуємо цю інформацію для внутрішніх досліджень інтересів та поведінки наших користувачів. Ця інформація може містити, але не обмежуючись цим, URL-адресу, з якої ви щойно прийшли, на яку URL-адресу ви переходите далі, інформацію про ваш браузер комп’ютера та вашу IP-адресу.

Ви завжди можете відмовитися від наданої вами Згоди на обробку персональних даних.

Для чого ми обробляємо ваші персональні дані?

Ваша персональна інформація збирається та оброблюється з метою надання вам доступу до інформації, розміщеної на Сайті.

В межах визначеної мети ми використовуємо ваші персональні дані для:

  • надання наших послуг / додаткових сервісів / продуктів, які вам необхідні, а також пропонування Вам нових послуг / сервісів / продуктів, власних чи партнерських;
  • підтримання зв’язку вас з адміністрацією та можливості відправлення вами службових повідомлень;
  • відповідей на ваші коментарі та запитання, надання технічної та організаційної підтримки;
  • відправлення інформації про наявність оновлень, попередження засобів безпеки та повідомлень служби підтримки.

Зауважимо, що ви в будь-який час можете відмовитися від маркетингових листів та іншого прямого маркетингу, отримання рекламних повідомлень, цільової реклами, керуючись інструкціями в таких повідомленнях.

Які персональні дані ми обробляємо?

  • прізвище, ім’я, по батькові;
  • місце проживання (країна, населений пункт);
  • стать, дата народження;
  • засоби зв’язку, адреса електронної пошти;
  • вид діяльності та спеціалізація в медичній галузі.

Ми не обробляємо та не зберігаємо платіжну інформацію, яку ви надаєте для здійснення платежів через платіжні системи при оплаті сервісів/послуг/підписок на Сайті (зокрема, але не виключно, при оплаті підписки на друковане видання).

Як ми зберігаємо та захищаємо ваші персональні дані?

Зберігання персональних даних передбачає дії щодо забезпечення їх цілісності та відповідного режиму доступу до них. ТОВ «Видавничий дім «Здоров’я України. Медичні видання» обладнано системними і програмно-технічними засобами та засобами зв’язку, які запобігають втратам, крадіжкам, несанкціонованому знищенню, викривленню, підробленню, копіюванню інформації і відповідають вимогам міжнародних та національних стандартів.

Забезпечення безпеки користування веб-сайтом https://health-ua.com/ та додатковими сервісами є для нас головним пріоритетом. Для забезпечення безпечного та належного використання, а також для боротьби з шахрайством, ми оброблюємо отримані дані для аналізу та моніторингу використання сайту та його функціоналу та здійснення заходів проти шахрайства й недопущення помилок у використанні.

Ми постійно розробляємо та впроваджуємо адміністративні, технічні та фізичні заходи безпеки для захисту ваших даних від несанкціонованого доступу чи втрати, неправильного використання чи зміни.

Персональні дані не зберігаються довше, ніж це необхідно для мети, для якої такі дані зберігаються, але у будь-якому разі не довше строку зберігання даних, визначеного вашою згодою та/або законодавством.

Якщо ви попросите нас видалити ваші персональні дані, ми збережемо їх в обсязі, необхідному для наших законних ділових інтересів, зокрема, для виконання своїх юридичних обов’язків, забезпечення виконання угод, вирішення спорів.

Надаючи особисту інформацію про себе, ви підтверджуєте свою згоду на збір, обробку та використання ваших персональних даних згідно умов цієї Політики. Якщо Ви не погоджуєтеся з умовами цієї Політики, не надавайте нам особисту інформацію.

Персональні дані користувачів ми не передаємо третім особам, за виключенням випадків, пов’язаних з виконанням вимог чинного законодавства.

З метою боротьби із шахрайством та незаконною діяльністю, ми можемо обмінюватися даними с іншими компаніями та організаціями, а також надавати їх державним органам, виключно на підставі законних запитів. Будь-які партнерські послуги, зокрема, але не виключно, послуги хостингу, технічної підтримки, реклами, аналітики, надаються виключно на підставі договорів з обов’язковим визначенням відповідальності за умисне чи неумисне розголошення персональних даних.

Які права ви маєте?

Згідно ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних», суб’єкт персональних даних має право:

1) знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;

2) отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;

3) на доступ до своїх персональних даних;

4) отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;

5) пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;

6) пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;

7) на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;

8) звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого або до суду;

9) застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;

10) вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;

11) відкликати згоду на обробку персональних даних;

12) знати механізм автоматичної обробки персональних даних;

13) на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

Напрямок

Рубрика

Формат

Підписатися на розсилку

Щоб дізнаватись першим про нові матеріали, отримувати дайджести та акційні пропозиції - підпишіться на нашу розсилку.